Frakt:

Fri frakt over 799,- gjelder pakke i postkasse, ved kjøp under 799,- koster pakke i postkasse 79,-

Pakke til hentested 99,-

Returrett:

I følge lov om angrefrist har du som kunde rett til å bytte eller returnere varer innen 14 dager etter at du mottok dem – under forutsetning av at varen er i samme stand som da den ble sendt ut, altså ikke brukt, vasket, skadet eller annet. Du vil da få tilbake pengene du har betalt for varene. Ved bruk av angrefristen gjennom internetthandel, skal kostnad for returporto betales av kjøper.

OBS! Undertøy og smokker byttes ikke. 

Ønsker du å bytte eller returnere en vare, send oss en mail post@heykiddo.no.

Avsender er ansvarlig for transportrisikoen. Vær oppmerksom på at ved bytting av varer er det kjøper som betaler kostnaden for porto.

Det tas forbehold om at en vare kan være utsolgt uten at det fremgår i nettbutikken. Du vil da bli kontaktet omgående på din oppgitte kontaktinformasjon.

Retur adresse:

Hey kiddo AS

Bekkevoldveien 19A

1630 Gamle Fredrikstad

Telefonnummer: 41353550 / e-post: post@heykiddo.no

Transportskade: 

Mottar du en vare som er skadet under transport, så ber vi deg om å ta kontakt med Bring så fort som mulig. Send oss deretter en mail, slik at vi kan få sendt deg ny vare så raskt som mulig. 

Uavhentede pakker :

Dersom du bestiller varer, og pakken blir liggende uavhentet på utleveringssted ditt, slik at den returneres til Hey kiddo, må vi belaste deg med et gebyr på kr 400,- kr. Beløpet dekker frakt- og ekspedisjonsgebyr som Bring fakturerer Hey kiddo.